Zahvalnost herojima Helikopterskog servisa Srpske

Srna
Zahvalnost herojima Helikopterskog servisa Srpske

BANjALUKA - Članovi Udruženja porodica sa problemom steriliteta "Bebe" iz Trebinja zahvalilo je Helikopterskom servisu Republike Srpske i pilotima za akciju transporta u Beograd njihovih najmlađih sugrađana, Vasilija i Irini Krulj.

"Izražavamo veliki zahvalnost Helikoterskom servisu i našim pilotima koji stavljaju na raspolaganje svoje ljudske i tehničke resurse i pomažu u spasavanju života, u našem slučaju naših najmlađih. Posebnu zahvalnost upućujemo direktoru Helikopterskog servisa Bobanu Kusturiću. Ovo je samo jedna od intervencija Helikoterskog servisa za pomoć našim najmlađim sugrađanima i na tome smo im neizmjerno zahvalni", navodi se u pismu zahvalnosti iz ovog udruženja povodom jučerašnje medicinske evakuacije prijevremeno rođenih beba iz Trebinja.

U saopštenju se naglašava da je ovo još jedan dokaz da se samo zajedničkim djelovanjem može ostvariti uspjeh.

"Kada znamo da nam je 24 časa dostupna pomoć Helikopterskog servisa Republike Srpske u mnogo manjoj mjeri brinemo zbog mogućih komplikacija koje se dešavaju u visokorizičnim trudnoćama i kod prijevremeno rođenih beba. Zahvaljujući brzoj interevenciji naših pilota, znamo da će sve proći uspješno i s toga još jednom veliko hvala za naše heroje", ističe se u pismu zahvalnosti upućenom Helikopterskom servisu Srpske.

Dvije bebe iz Trebinja, Vasilije i Irina Krulj, koje su rođene prije vremena u Podgorici, prevezene su juče helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske na Institut za neonatalogiju u Beogradu.

Evakuacija Vasilija i Irine uspješno je obavljena zahvaljujući timu Helikopterskog servisa Republike Srpske.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana