Vlasniku 20.000. vaučera odmor gratis

M. L.
Vlasniku 20.000. vaučera odmor gratis

BANjALUKA - Za odmor na destinacijama širom Republike Srpske domaći gosti iskoristili su do sada oko 19.400 turističkih vaučera u okviru kampanje “Doživi Srpsku”, a za vlasnika 20.000. vaučera Turistička organizacija RS (TORS) sprema iznenađenje.

Rekla je to za “Glas Srpske” direktorica TORS-a Nada Jovanović, pojasnivši da će najsrećniji domaći gost boravak na željenoj destinaciji dobiti gratis.

- Plan je da za stanovnika RS koji bude rezervisao aranžman za dvoje u okviru kampanje “Doživi Srpsku” razliku iznosa nakon što iskoriste vaučer plati TORS, te da za njih taj boravak bude gratis. Brzinom munje se približavamo srećnom dobitniku - istakla je Jovanovićeva i još jednom pozvala građane da poštujući epidemiološke mjere izaberu neku od domaćih destinacija i u okviru ove kampanje upoznaju prirodne ljepote Srpske. Jovanovićeva je naglasila da su turistički vaučeri pun pogodak i dodala da se nada da će to postati praksa i u narednim godinama. Istakla je da je ubjedljivo najviše vaučera u proteklom periodu iskorišteno u Banji “Vrućici” u Tesliću, te da je veoma veliku posjećenost zabilježila Banja “Kulaši” u Prnjavoru, a dosta gostiju bilo je i na Jahorini, u Trebinju te etno-selu Stanišići.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana