Vebinar o zaštiti intelektualnog vlasništva

D. B.
Vebinar o zaštiti intelektualnog vlasništva

BANjALUKA - Centar za preduzetništvo i transfer tehnologija Univerziteta u Banjaluci realizuje projekat “Edukativni moduli o zaštiti intelektualnog vlasništva” koji će zbog pandemije virusa korona biti realizovan putem vebinara sutra sa početkom u devet časova.

Primarni cilj projekta, koji se realizuje uz podršku Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo RS, je organizovanje pet edukacijskih modula o aspektima zaštite intelektualnog vlasništva. Ciljne grupe su nastavnici, saradnici istraživači, kao i studenti banjalučkog Univerziteta, a zainteresovani se mogu prijaviti putem linka dostupnog na veb stranici Univerziteta u Banjaluc  www.unibl.org  .

Koordinator projekta Predrag Govedarica zahvalio je ministru za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđanu Rajčeviću na podršci, bez koje projekat ne bi mogao bili realizovan. Govedarica je pozvao sve zaposlene i studente da učestvuju u realizaciji ovog korisnog projekta da bi se upoznali sa značajem i aspektima zaštite intelektualnog vlasništva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana