Ujedinjena Srpska: Siniša Vidović predsjednik gradskog odbora Banjaluka

Srna
Ujedinjena Srpska: Siniša Vidović predsjednik gradskog odbora Banjaluka

BANjALUKA - Za predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka danas je jednoglasno izabran Siniša Vidović.

BANjALUKA - Za predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka danas je jednoglasno izabran Siniša Vidović.On je nakon Izborne skupštine tog odbora u Kulturnom centru “Banski dvor” rekao da ova stranka u gradu na Vrbasu i uopšte nastavlja svojim putem stavljanja akcenta na ljude.

“Oni su naše najveće bogatstvo, a naša politika je jednom rječju - Republika Srpska”, rekao je novinarima Vidović.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić čestitao je Vidoviću i rekao da je na Skupštini odlučeno da se broj članova stranačkog Gradskog odbora u Banjaluci poveća na 131, čemu, kako kaže, doprinosi veliko interesovanje članstva.

“Spremni smo da budemo branioci Srpske u svakom smislu. Stranka je mobilna, organizovana, sposobna da na svakom metru Srpske pokaže snagu, a 15. septembra imaćemo veliku proslavu kada bude Dan zastave i jedinstva Srpske i Srbije, što je datum koji zajedno slavimo od lani”, rekao je Stevandić.

On je na planu odbijanja odluka visokog predstavnika Valentina Incka dodao da će ova stranka, zajedno sa koalicionim partnerima i drugim političkim faktorima, reagovati i štititi Republiku i građane ukoliko bude nepovoljnih poteza i novih napada po Srpsku.

Stevandić je najavio da će Ujedinjena Srpska u Srbiji u narednom periodu formirati jedan stranački odbor koji neće izlaziti na izbore ali će, između ostalog, podržavati Srpsku naprednu stranku.

Izbornoj skupštini u Banjaluci je prisustvovalo i ostalo rukovodstvo stranke.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana