Ugovor o donaciji sredstava za moderno košarkaško igralište u Kozarskoj Dubici

Srna
Ugovor o donaciji sredstava za moderno košarkaško igralište u Kozarskoj Dubici

NOVI SAD - Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić potpisao je sa direktorom Fonda za izbjegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu AP Vojvodine Aleksandrom Đedovcem ugovor o donaciji 10.000 evra, na osnovu kojeg će ova opština uskoro dobiti moderno košarkaško igralište.

"Riječ je o donaciji Fonda za izbjegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu AP Vojvodine, na čiji poziv smo se odazvali i evo danas napravili prvi korak u ovoj značajnoj saradnji. Veliko hvala našim prijateljima, a ova donacija će svakako značiti dubičkim sportistima", rekao je Reljić novinarima.

On je precizirao da će košarkaško igralište na sportskom centru u Kozarskoj Dubici dobiti novo ruho i moderno uređen teren po svjetskim standardima.

Reljić je dodao da opština Kozarska Dubica namjerava u narednom periodu sistemski raditi na uređivanju svih sportskih terena.

Potpisivanju ugovora u zgradi Autonomne pokrajime Vojvodine danas su prisustvovali i načelnik opštinskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Darijan Babić i načelnik Odjeljenja za poljoprivredu Duško Bodilović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana