“Tulumović” donirao 200 kilograma mesnih proizvoda najugroženijima

Srna
“Tulumović” donirao 200 kilograma mesnih proizvoda najugroženijima

BOSANSKI PETROVAC - Mesna industrija “Tulumović” donirala je paket od oko 200 kilograma mesnih proizvoda za najugroženije stanovnike Bosanskog Petrovca, rekao je Srni načelnik ove opštine Dejan Prošić.

“U Crveni krst Bosanski Petrovac stigao je paket od oko 200 kilograma mesnih proizvoda Mesne industrije Tulumović, koji će biti podijeljeni najugroženijim stanovnicima Bosanskog petrovca, a sve to u saradnji sa predsjednicima 13 mjesnih zajednica”, rekao je Prošić i zahvalio Mesnoj industriji “Tulumović”.

On je istakao da je novonastala situacija u vezi sa virusom korona ujedinila sve Petrovčane.

“Naši ljudi koji su tokom ratnih dejstava raseljeni širom svijeta javljaju se i pomažu koliko mogu, što nama u Bosanskom Petrovcu mnogo znači”, rekao je Prošić.

On je podsjetio da je do sada Udruženje Petrovčana iz Banjaluke obezbijedilo pakete za pomoć socijalno ugroženima, te da je tekstilni pogon “Alma ras” iz Bosanskog Petrovca donirao 700 zaštitnih maski pomenutoj opštini.

“Svaka pomoć nam je dobrodošla i neizmjerno smo zahvalni svima koji pomažu stanovništvu Bosanskog Petrovca u ovoj teškoj situaciji”, rekao je Prošić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana