Testiranje studenata na virus korona širom Srpske, objavljeni datumi i vrijeme testiranja

Srna
Testiranje studenata na virus korona širom Srpske, objavljeni datumi i vrijeme testiranja

Širom Republike Srpske obaviće se testiranja studenata na virus korona i tačni datumi i vrijeme testiranja su već poznati.

TREBINjE

Gradska uprava Trebinje obavještava studente iz ovog grada koji imaju smještaj u studentskim domovima u Republici Srpskoj da će testiranje na virus korona biti 1. juna u prostorijama Higijensko-epidemiološke službe trebinjskog Doma zdravlja (prostorije Dječjeg dispanzera).

Termini se mogu zakazati danas i sutra od 9.00 12.00 časova.

Brojevi telefona Higijensko-epidemiološke službe su: 059/240-693 i 059/222-028.

DERVENTA

U Domu zdravlja Derventa biće obavljeno testiranje studenata na virus korona, u nedjelju, 31. maja.

Riječ je o studentima koji će boraviti u Studentskom centru "Nikola Tesla" u Banjaluci, a testiranje će biti obavljeno prema spisku koji je dostavljen iz Studentskog centra.

"Potrebno je da se studenti jave Službi za higijensko-epidemiološku zaštitu Doma zdravlja Derventa na brojeve telefona 053/333-292 ili 053/331-023 lokal 112 radi utvrđivanja tačnog termina testiranja i dobijanja potrebnih informacija", navodi se u saopštenju.

PRIJEDOR

Prijedorski Dom zdravlja najavio je danas da će u petak, 29. maja, testirati na virus korona studente iz ovog grada koji koriste usluge smještaja u Studentskom centru "Nikola Tesla" u Banjaluci.

"Uzorci će biti uzimani u centralnom objektu Doma zdravlja Prijedor od 7.00 do 9.00 časova, a studenti treba da koriste ulaz iza Službe hitne medicinske pomoći", saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove.

Testiranje je besplatno, a studenti su obavezni donijeti lični identifikacioni dokument, ličnu kartu ili pasoš.

DOBOJ 

Dom zdravlja u Doboju saopštio je da će u nedjelju, 31. maja, u ovoj ustanovi biti obavljeno testiranje na virus korona studenata sa prebivalištem u ovom gradu i opštini Stanari, koji su smješteni u banjalučkom Studentskom domu "Nikola Tesla".

U saopštenju se navodi da je riječ o obaveznom testiranju na kovid-19 koje je preporučilo Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Iz Doma zdravlja navode da je neophodno da studenti kontaktiraju Higijensko-epidemiološku službu na brojeve telefona 053/490-326 i 066/812-786, u periodu od 9.00 do 13.00 časova, da bi se odredio termin testiranja.

Testiranje će obaviti na zakazani dan studentima čija su imena dostavljena na spisku Studentskog centra "Nikola Tesla".

"Studenti koji studiraju u drugim gradovima i koji su smješteni u studentskim centrima biće naknadno obaviješteni o terminu testiranja", navodi se u saopštenju.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana