Sutra uglavnom kišovito, temperatura u padu

Srna
Sutra uglavnom kišovito, temperatura u padu

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ vrijeme će sutra biti uglavnom sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ali će povremeno biti i suvih perioda.

U toku noći i jutra sa kišom ili pljuskovima uglavnom u Krajini i dijelu Romanije, na jugu Hercegovine sunčano, a tokom dana i poslije podne promjenljivo i nestabilno vrijeme, sa kišom i pljuskovima, povremeno i sa grmljavinom, ali će biti i sunčanih perioda, uglavnom na jugu.

Uveče i tokom noći oblačno, sa padavinama na istoku i u centralnim predjelima, a temperatura vazduha biće u osjetnom padu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha od 13 do 18, na jugu oko 20, a najviša dnevna od 15 do 21, na jugu oko 26 steopeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab, sjevernog i sjeverozapadnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica 13, Sokolac i Banja Slatina 18, Drinić i Srbac 19, Banjaluka, Topola i Borje 20, Čemerno i Mlječanica 21, Han Pijesak i Klekovača 22, Kalinovik, Čelinac 23, Istočno Sarajevo i Ribnik 24, Gradiška, Sarajevo i Gacko 25, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Šipovo 26, Ugljevik 27, Šamac, Bratunac i Tuzla 28, Široki Brijeg 29, Bileća, Rudo, Srebrenica i Rogatica 30, Trebinje, Doboj, Zvornik, Neum i Višegrad 31, Bijeljina, Mostar i Foča 32 stepena Celzijusova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana