Sutra toplo, poslije podne kiša

Srna
Foto: Arhiva

SARAJEVO- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje toplo vrijeme sa sunčanim intervalima, uz dnevnu temperaturu vazduha do 22 stepena Celzijusova.

Jutro će biti toplije i umjereno oblačno, a na jugu i istoku pretežno vedro, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana biće toplo vrijeme sa sunčanim periodima i postepeno naoblačenje sa zapada, u poslije podnevnim časovima oblačno i vjetrovito uz moguću mjestimično slabu kišu, koja će tokom večeri i noći jačati na sjeveru i širiti se ka istoku i jugu. 

Jutarnja temperatura vazduha biće od pet do 11, u višim predjelima na istoku od jedan, dnevna od 16 do 22, u višim krajevima od 11 stepeni Celzijusovih. 

Duvaće slab do umjeren vjetar, južnog i jugozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica jedan, Čemerno sedam, Nevesinje devet, Gacko i Kalinovik 10, Livno 12, Han Pijesak 13, Bileća 14, Trebinje, Sokolac, Drvar, i Široki Brijeg 15, Mostar, Sarajevo i Stolac 17, Mrkonjić Grad, Rudo, Šipovo, Višegrad, Bugojno, Neum i Tuzla 18, Foča, Srbac, Bijeljina, Bihać i Gradačac 19, Doboj, Zvornik, Sanski Most i Zenica 20, Prijedor 21, Banjaluka 22 stepena Celzijusova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana