Sutra sunčano, uz malo nižu temperaturu

SRNA
Sutra sunčano, uz malo nižu temperaturu

SARAJEVO, 1. JULA /SRNA/ - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i nešto nižu temperaturu u odnosu na prethodne dane.

Tokom noći i jutra na sjeveru i zapadu očekuje se osvježenje, uz povremenu kišu ili pljuskove i nižu temperaturu vazduha u odnosu na prethodne vrlo tople dane, dok će na jugu i istoku i dalje biti veoma toplo i sunčano, poslije podne na istoku su mogući pljuskovi sa grmljavinom, a ponegdje su moguće i lokalne nepogode.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 17 do 23, u višim predjelima od 13, a dnevna od 28 na sjeverozapadu do 36 na jugu i jugoistoku, u višim krajevima na zapadu od 23 stepena Celzijusova.

Duvaće slab do umjeren vjetar, uglavnom sjevernog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica 21, Kalinovik 29, Gacko, Nevesinje i Sokolac 30, Rudo i Višegrad 31, Livno 32, Mrkonjić Grad 33, Bileća, Prijedor, Zvornik, Bugojno, Gradačac i Tuzla 34, Ribnik, Srbac, Doboj, Bihać, Drvar, Sarajevo i Zenica 35, Bijeljina 36, Grude i Neum 37, a Mostar 38 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana