Sutra sunčano i postepeno toplije

Srna
Foto: Ilustracija

ISTOČNO SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra se očekuje pretežno sunčano i postepeno toplije vrijeme, a svježe će biti samo u predjelima gdje se magla bude duže zadržala.

Ujutro će biti hladno i pretežno vedro, a oko rijeka i po kotlinama moguća je česta magla, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od tri do osam, na jugu do 11, u višim predjelima od minus jedan, a dnevna od 19 do 25, u višim predjelima i mjestima sa maglom od 15 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab vjetar, istočnog i sjeveroistočnog smjera.

U većini krajeva danas je sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, a više oblačnosti bilo je na istoku, sjeveroistoku i centralnim dijelovima, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica nula, Kalinovik devet, Gacko 12, Sarajevo, Kneževo i Mrakovica 13, Nevesinje 14, Višegrad 15, Zvornik 16, Bijeljina, Drinić i Mrkonjić Grad 17, Bileća 18, Prijedor 19, Trebinje, Banjaluka, Doboj i Novi Grad 20, Mostar i Neum 22 stepena Celzijusova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana