Sutra razvedravanje sa sunčanim intervalima

Srna
Foto: Ilustracija

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje postepeno razvedravanje sa sunčanim intervalima, uz moguću slabu kišu na jugu i dnevnu temperaturu vazduha od devet do 18 stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti oblačno, sa slabom kišom od centralnog pojasu ka jugu i istoku, a na krajnjem sjeveru pretežno suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Tokom dana postepeno razvedravanje od sjeverozapada ka ostalim krajevima, uz sunčane intervale, dok je na jugu moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura iznosiće od sedam do 12, na jugu do 15, a na planinama od pet stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar, istočnog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. Temperatura izmjerena danas u 14.00 časova: Bjelašnica pet, Čemerno 11, Mrakovica 12, Prijedor, Drvar i Gradačac 13, Gacko, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Ribnik, Šipovo, Srbac, Doboj, Banjaluka, Sanski Most i Tuzla 14, Foča, Han Pijesak, Bijeljina i Jajce 15, Zvornik, Livno i Sarajevo 16, Sokolac, Srebrenica i Bihać 17, Bileća, Rudo i Bugojno 18, Trebinje, Mostar i Zenica 19, Grude 20, Višegrad i Neum 21 stepen Celzijusov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana