Sutra oblačno sa sunčanim intervalima

Srna
Foto: ilustracija

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje malo do umjereno oblačno vrijeme, uz povremene sunčane periode i temperaturom vazduha koja će biti od nula do osam stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti pretežno vedro, uz slab do umjeren mraz, mjestimično uz maglu oko rijeka i po kotlinama, a na istoku u višim predjelima oblačno sa slabim snijegom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće malo do umjereno oblačno, uz povremene sunčane periode, a u večernjim časovima mjestimično oblačnije, uglavnom u sjevernim predjelima. Jutarnja temperatura vazduha biće od minus šest do tri, a na višim predjelima od minus osam stepeni Celzijusovih. Duvaće slab do umjeren vjetar, sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u večernjim časovima jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus šest, Kalinovik, Mrkonjić Grad, Bugojno i Livno jedan, Nevesinje, Ribnik, Sokolac, Bihać, Drvar i Jajce dva, Gacko i Tuzla tri, Banjaluka, Prijedor, Gradačac, Sarajevo i Zenica četiri, Srbac, Bijeljina, Doboj i Zvornik pet, Bileća i Grude šest, Rudo sedam, Višegrad i Mostar osam, Trebinje i Neum devet stepeni Celzijus

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana