Sutra oblačno sa kišom, na planinama snijeg

Srna
Sutra oblačno sa kišom, na planinama snijeg

BANjALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa kišom u većini predjela i dnevnom temperaturom od četiri do 13 stepeni Celzijusovih, dok će na planinama padati snijeg.

Tokom noći i jutra biće oblačno sa kišom uglavnom u južnim i jugozapadnim sjeveru i sjeveroistoku pretežno suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jače naoblačenje sa juga i jugozapada tokom dana će donijeti obilnije. Na jugu će biti pljuskova i grmljavine, dok će ponegdje kiša prelaziti u susnježicu i snijeg.

U večernjim časovima vjetar će promijeniti smjer u zapadni i sjeverozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva, Čemerno dva, Gacko i Ivan sedlo četiri, Han Pijesak šest, Sokolac sedam, Livno i Sarajevo osam, Zenica devet, Bileća, Foča i Mostar 10, Višegrad, Trebinje i Tuzla 12, Gradačac i Neum 13, Doboj 14, Banjaluka, Prijedor i Sanski Most 15, te Bijeljina 16 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana