Sutra nestabilno

Srna
Sutra nestabilno

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje nestabilno vrijeme.

Jutro će biti pretežno vedro i sunčano, do podneva rast oblačnosti uz kišu ili pljuskove mjestimično u većini krajeva, osim na jugu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće nestabilno i promjenljivo, uz kišu, pljuskove i grmljavinu mjestimično, te povremene sunčane intervale, a kasnije poslije podne doći će do smanjenja oblačnosti uz više sunčanog vremena, više u južnim predjelima.

Jutarnja temperatura vazduha biće od devet do 15, na planinama od sedam, a najviša dnevna od 15 do 20, na sjeveru i jugu do 25, a na planinama od 13 stepeni Celzijusovih.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, vjetar će biti slab do umjeren zapadnog smjera.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica tri stepena, Han Pijesak i Čemerno 14, Zvornik i Kalinovik 15, Srebrenica i Sokolac 16, Gacko, Mrakovica i Drinić 17, Sarajevo i Tuzla 18, Šipovo, Nevesinje, Mrkonjić Grad i Ribnik 19, Bijeljina 20, Banjaluka, Višegrad, Rudo, Foča i Sanski Most 21, Bileća, Doboj, Novi Grad, Srbac i Bihać 22, Prijedor 23, Trebinje 24 i Mostar 26 stepeni Celzijusovih. /kraj/am

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana