Sutra nestabilno i svježije, uz sunčane intervale

Srna
Sutra nestabilno i svježije, uz sunčane intervale

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje promjenljivo i nestabilno vrijeme, uz smjenu kratkih perioda kiše i sunčanih intervala, te dnevnu temperatiru vazduha od 12 do 24 stepena Celzijusova.

Ujutro će biti promjenljivo do pretežno oblačno, a u prijepodnevnim časovima mestimično je moguća slaba prolazna kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana se očekuje promjenljivo i nestabilno vrijeme, uz smjenu kratkih perioda kiše i sunčanih intervala, dok će ponegdje postojati i ulovi za pljusak sa grmljavinom.

Jutarnja temperatura vazduha biće od šest do 10, na jugu do 13 stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine, južnog i jugozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 13, Čemerno 19, Gacko 23, Nevesinje i Livno 24, Sokolac 25, Bileća, Han Pijesak i Mrakovica 25, Trebinje 26, Mrkonjić Grad, Šipovo, Srbac i Grude 27, Bijeljina, Srebrenica, Drvar, Gradačac, Neum, Sarajevo i Tuzla 28, Ribnik, Rudo, Doboj, Zvornik, Banjaluka, Jajce, Mostar i Stolac 29, dok je u Prijedoru, Bihaću i Zenici izmjereno 30 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana