Socijalisti stikerima pozivaju građane da ostanu kod kuće

Srna
Socijalisti stikerima pozivaju građane da ostanu kod kuće

BANjALUKA - Socijalistička partija /SP/ pustila je danas u funkciju svoje viber stikere, među kojima je onaj sa porukom "Čuvajmo naše starije, budi odgovoran, ostani kod kuće", kojim se socijalisti pridružuju kampanji u borbi protiv širenja virusa korona.

Predsjednik SP-a Petar Đokić kaže da su na ovaj način željeli ukazati na značaj smanjenja kontakata među ljudima u vrijeme krize izazvane novim virusom, ali i šaljivim stikerima oraspoložiti svoje članove i građane Republike Srpske, saopšteno je iz SP-a.

"Među stikerima je i onaj koji nas podsjeća koliko je važno da ostanemo u svojim kućama da bismo tako pomogli sugrađanima i nadležnim organima u borbi za zdravlje građana Srpske. Ovaj paket stikera je i poklon našoj omladini koja je jedan od osnovnih stubova djelovanja naše partije", istakao je Đokić.

On je dodao da SP, kao i do sada, prati trendove i razvija se u svim segmentima djelovanja, izrazivši zadovoljstvo što je stranački tim za medije i marketing radio na stvaranju i osmišljavanju stikera, potvrdivši da SP u svojim redovima ima kreativne ljude.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana