Širom Bijeljine postavljeni bilbordi zahvalnosti Vučiću

Srna
Širom Bijeljine postavljeni bilbordi zahvalnosti Vučiću

BIJELjINA - U Bijeljini je osvanuo veliki broj bilborda i plakata sa porukom zahvalnosti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na pomoći Republici Srpskoj.

Bilborde i plakate sa porukom "Pomažu nas braća da Srpska bude jača - Hvala Vučiću na podršci!", postavio je Pokret za Bijeljinu.

Pored fotografije Vučića, na bilbordima su pobrojani samo neki od projekata koji su njegovim zalaganjem i zalaganjem Vlade Srbije i drugih srpskih institucija realizovani ili najavljeni u Republici Srpskoj - škole, bolnice, putevi, mostovi, vakcine, pomoć razvoju sporta.

-Ovo je mali gest zahvalnosti predsjedniku Vučiću i Srbiji za sva dosadašnja i buduća ulaganja u Republici Srpskoj, ali i snažna poruka da smo jedan, nedjeljiv narod koji živi sa dvije strane rijeke Drine - rekao je predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović pojašnjavajući razloge postavljanja bilborda sa porukom zahvalnosti.

Pored dosljedne podrške poštovanju Dejtonskog sporazuma u slučaju Republike Srpske, naveo je Mitrović, Srbija je na Vučićevu inicijativu uvela Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave kao zajednički praznik svih Srba te redovno obilježava godišnjice stradanja srpskog naroda u Jasenovcu i akciji "Oluja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana