Siniša Brborović i Jovana Savić najbolji strijelci na Međunarodnom turniru

SRNA
Siniša Brborović i Jovana Savić najbolji strijelci na Međunarodnom turniru

BIJELjINA- Siniša Brborović iz Centra za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske najbolji je strijelac Drugog Međunarodnog turnira u preciznom streljaštvu, koji je danas organizovao Streljački klub "TRB Bijeljina", dok je Jovana Savić iz Bijeljine bila najbolja u ženskoj konkurenciji.

Drugo mjesto u muškoj konkurenciji zauzeo je Željko Đukanović iz Centra za obuku MUP-a Srpske, a treće Duško Petrov iz Streljačkog kluba "Kikinda", reprezentativac Srbije u ovom sportu.

Mirjana Dragutinović iz Zvornika osvojila je drugo mjesto u ženskoj konkurenciji, a treće Nina Pandilovski iz Bijeljine.

Predsjednik Streljačkog kluba "TRB Bijeljina" Predrag Rakić rekao je Srni da je turnir bio veoma uspješan, da je sve proteklo u najboljem redu i izrazio zahvalnost svim učesnicima koji su danas bili u Bijeljini.

Predsjednik Streljačkog saveza Republike Srpske Ljubiša Borovčanin uručio je nagrade pobjednicima, Siniši Brboroviću za prvo mjesto u muškoj konkurenciji novi model pištolja "RS9 Vampir", a Jovani Savić 500 KM.

Za drugu nagradu u muškoj konkurenciji uručeno je 300 KM, a za treću 100 KM. U ženskoj konkurenciji, drugo mjesto nagrađeno je sa 300, a treće sa 100 KM.

Na drugom Međunarodnom turniru u preciznom streljaštvu učestvovalo je 60 muškaraca i 20 žena iz Republike Srpske, Srbije, Hrvatske i Makedonije.

Riječ o gađanju iz pištolja, na rastojanju od 15 metara, pri čemu su svi takmičari koristili klupske pištolje Tehničkog remonta Bratunac.

Glavni sponzor takmičenja je Tehnički remont Bratunac i ugledni privrednik Slaven Ristić, koji godinama ulaže sredstva u promociju i razvoj sporta u Republici Srpskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana