SAZNAJTE PRVI REZULTATE IZBORA! Specijalna emisija UNA TV "Izborna noć"– nedelja, 2. oktobar u 19.05

G.S.
SAZNAJTE PRVI REZULTATE IZBORA! Specijalna emisija UNA TV "Izborna noć"– nedelja, 2. oktobar u 19.05

Drugog oktobra bira se politička budućnost zemlje, a u toj noći budite prvi koji će saznati kako građani glasaju u specijalnoj emisiji koja je na programu UNA TV u nedelju, 2. oktobra 19.05 časova.

Reporteri Una televizije izvještavaće sa 15 lokacija, prenositi atmosferu iz izbornih štabova, kao i iz najvećih gradova Bosne i Hercegovine i regiona. Domaćini cjelovečernjeg programa tokom kojeg će se gledaoci informisati brzo i pouzdano su Anđelka Marković i Mišo Radaković.

Gosti, analitičari, dugogodišnji novinari koji prate izborne procese, statistički podaci, kao i novinarski prilozi,  sadržaj su izborne noći – od političkog djelovanja do modnih stilova političara.  Čućemo mišljenje i predviđanja javnih ličnosti, stručne analize i saznati prve preliminarne rezultate prikazane kroz specijalno pripremljenu televizijsku grafiku.

Ekipa je izabrala najupečatljivije djelove kampanje koji se neće zaboraviti, podjsetiće na obećanja, ali i analizirati i rezultate rada aktuelne vlasti na svim nivoima. 

Šarena paleta izbornog sadržaja obuhvata pregled društvenih mreža, najupečatljivije online poruke i komentare, najnovije informacije na web platformi www.unaworld.com na kojoj gledaoci mogu pratiti live stream. 

Rezultate stranaka, CIK-a, koalicije "Pod lupom", uživo prenose reporteri Une.  Novi studio kreiran po najmodernijim televizijskim standardima imaće specijalno pripremljenu grafiku koja će omogućiti gledaocima televizije Una da lakše prate i čitaju rezultate izbora.

Urednik emisije: Dubravka Gajić 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana