Šarović, Borenović: Podrška zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Gradiške Mirku Samardžiji

Srna
Šarović, Borenović: Podrška zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Gradiške Mirku Samardžiji

GRADIŠKA - Predsjednici SDS-a Mirko Šarović i PDP-a Branislav Borenović prisustvovali su danas u Gradišci potpisivanju sporazuma o podršci zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Mirku Samardžiji.

Sporazum su potpisali Samardžija, kao predsjednik Gradskog odbora SDS-a, i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Gradiška Radislav Dončić.

Šarović je rekao da je veoma važno što je zajedno sa Borenovićem podržao zajedničkog kandidata za gradonačelnika i što su tako poslali poruku da građani Gradiške na predstojećim lokalnim izborima imaju alternativu.

“Građani Gradiške imaju mogućnost da biraju. Trećeg kandidata za gradonačelnika nema i svi oni koji izađu na glasanje mogu da se opredijele za postojećeg gradonačelnika, za koje mislimo da nije dobar i da ga treba mijenjati, ili za Mirka Samardžiju, koji je mlad čovjek i može ovom gradu da donese potrebne promjene”, rekao je Šarović.

Borenović je istakao da PDP i SDS pokazuju zajedništvo opozicije u Gradišci i snažno podržavaju zajedničkog kandidata za gradonačelnika.

“Gradiška je jedno od strateških mjesta u Republici Srpskoj i zaslužuje bolju vlast i ubijeđen sam da će njeni građani 15. novembra izabrati Mirka Samardžiju za gradonačelnika i da će PDP i SDS nakon izbora formirati stabilnu skupštinsku većinu u gradskom parlamentu”, naglasio je Borenović.

Samardžija je rekao da odlučno, odgovorno i čista obraza ulazi u izbore za gradonačelnika Gradiške, te poručio građanima da je došlo vrijeme za promjene.

“Poruka građanima je i da 15. novembra niko nema razloga da ne izađe na izbore, a masovna izlaznost će biti dokaz da Gradiška želi novu vlast”, dodao je Samardžija.

Dončić, koji je nosilac kandidatske liste PDP-a za odbornike u gradskoj skupštini, rekao je da je ova stranka u protekle četiri godine ukazivala na propuste aktuelne vlasti i da spremno ulazi u izbore.

“Imamo konkretne ideje i prijedloge kako poboljšati život građana i želimo da pokažemo da smo mi ti koji možemo bolje da radimo za Gradišku”, naglasio je Dončić

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana