Reljić: Važno odavati dužno poštovanje prema svim stradalim

Srna
Reljić: Važno odavati dužno poštovanje prema svim stradalim

KOZARSKA DUBICA - Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić izjavio je danas da je važno odavati dužno poštovanje prema svim stradalima koji su položili svoje živote kako bismo mi danas imali svoju zemlju koja se zove Republika Srpska.

Reljić je povodom Vidovdana - krsne slave Vojske Republike Srpske uputio čestitku svim pripadnicima Vojske Republike Srpske.

"Srpski narod i srpska vojska uvijek su branili svoja ognjišta. I branili bi ih opet ukoliko bi bilo potrebno, kao što su brojne bitke vodili kroz vijekove. Zato je važno odavati dužno poštovanje prema svim stradalima koji su položili svoje živote kako bismo mi danas imali svoju zemlju koja se zove Republika Srpska", navodi se u čestitki načelnika Reljića.

Reljić, predsjednik Skupštine opštine Kozarska Dubica Vladimir Rokić i načelnik opštinskog Odjeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti Goran Dragaš prisustvovali su danas svetoj liturgiji i parastosu u Spomen-hramu Svete Petke povodom Vidovdana - krsne slave Vojske Republike Srpske.

Oni su položili vijenac ispred ploča sa imenima 223 stradala borca iz Kozarske Dubice, koji su živote položili u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana