Promocija Semberije na beogradskom sajmu turizma

Agencije
Promocija Semberije na beogradskom sajmu turizma

BIJELjINA - Turistički potencijal Semberije promovisan je na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu na kojem je, pod sloganom "Put pod noge", učestvovalo preko 700 izlagača iz više od 40 zemalja.

Bijeljina je na zajedničkom štandu Republike Srpske predstavila Etno-selo "Stanišići", Banju Dvorove, hotele "Drina" i "River", restoran "Lovac" i Destileriju "Monako", a ni ove godine nije izostala podrška pekare "Bodaksko", objavljeno je na sajtu gradske uprave. 

"U Bijeljini i Semberiji turizam iz godine u godinu postaje sve uspješnija privredna grana, o čemu najbolje svjedoči rast broja posjeta i noćenja", rekao je direktor Turističke organizacije grada Radosav Đokić. 

On kaže da je u 2019. godini zabilježeno 11.614 noćenja više u odnosu na 2018. godinu i 6.221 više dolazaka turista u Bijeljinu. 

"Važan dio aktivnosti na promociji je i učešće na sajmovima, a iskoristili smo nastup u Beogradu da najavimo i bijeljinski Sajam turizma i gastrokulture koji će biti održan 10. i 11. aprila", naveo je Đokić. 

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji u saradnji sa Turističkom organizacijom Srpske organizator je prezentacije turističke privrede Srpske, čiji predstavnici na raspolaganju na sajmu imaju štand od 70 metara kvadratnih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana