Promjenljivo oblačno, temperatura do pet stepeni

Srna
Promjenljivo oblačno, temperatura do pet stepeni

BANjALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno vrijeme sa najvišom dnevnom temperaturom od nula do pet, na jugu Hercegovine do devet stepeni Celzijusovih.

Ujutru pretežno vedro na jugu, a u ostalim predjelima umjereno do pretežno oblačno. Na planinama i u višim predjelima biće umjerenog mraza, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sredinom dana preovladavaće promjenljivo oblačno vrijeme u većini predjela, uz sunčane intervale kojih će najviše biti na jugu. U sjevernim i istočnim predjelima biće više oblačnosti.

Duvaće slab vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus 11, Han Pijesak i Livno minus šest, Čemerno, Drvar i Ivan sedlo minus pet, Sokolac minus četiri, Sarajevo minus dva, Srebrenica, Gacko, Mrkonjić Grad minus jedan, Kotor Varoš, Gradiška, Prnjavor, Bihać, Tuzla i Zenica nula, Banjaluka, Doboj, Bijeljina, Višegrad, Bugojno i Gradačac jedan, Bileća dva i Trebinje i Mostar šest, te Neum sedam stepeni Celzijusovih.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana