"Prointer ITSS"-u status "Gold SAP partnera" - kruna rada na unapređenju poslovanja

Srna
"Prointer ITSS"-u status "Gold SAP partnera" - kruna rada na unapređenju poslovanja

BANjALUKA - Kompanija "Prointer ITSS" dobila je status "Gold SAP partnera", zahvaljujući SAP konsultantima, odnosno onima koji su savladali i usavršili globalni softver koji služi za kompletno praćenje procesa rada, saopšteno je iz ove kompanije.

 

"Prestižni status omogućava sticanje najkvalitetnije podrške i akreditacije, što je i put ka izvrsnosti u pružanju usluga sprovođenja i održavanja SAP integrisanog sistema", navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se navodi da je "Prointer", sistem koji obuhvata sve korporativne, finansijske, logističke i procese upravljanja ljudskim resursima uspješno sproveo u Poreskoj upravi Republike Srpske, preduzećima "Šume" i "Putevi" Srpske, a održava ga u "Elektroprivredi Republike Srpske" i "Elektroprenosu BiH".

Rukovodilac prodaje za javni sektor u kompaniji SAP Vest Balkans Srđan Lukić rekao je da je "Prointer ITSS", kao vodeći partner u digitalnoj transformaciji u Republici Srpskoj, ovim priznanjem prepoznat kao snažan i dinamičan partner kompanije SAP.

"Status mu formalno donosi pregršt novih mogućnosti u pogledu daljeg proširenja ekspertize, saradnje sa SAP ekspertskim timovima i ulaska u segmente poslovanja koje SAP adresira", pojasnio je Lukić.

Lukić je naveo da SAP, kao tržišni lider u poslovnom softveru, pomaže firmama da postanu inteligentne, ostvare svoju digitalnu transformaciju i na pravi način uđu u digitalnu eru, koja je već počela.

"Naše aplikacije i servisi koje pružamo prema 437.000 korisnika omogućavaju im da budu profitabilni i sposobni da se prilagođavaju promjenama", rekao je Lukić.

On je istakao da sa globalnom mrežom korisnika, partnera i zaposlenih, SAP pomaže svijetu da bolje funkcioniše i unapređuje život ljudi, a da je "Prointer ITSS", kao "Gold partner", postao istaknuti dio ove globalne mreže.

Generalni direktor "Prointera" Bojan Vujić istakao je da je zlatna akreditacija kruna dugodišnjeg rada ove kompanije na unapređenju poslovanja u važnim sektorima i kompanijama.

Vujić je naglasio da je cilj bio kompanijama omogućiti standardizaciju poslovnih procesa i digitalnu transformaciju.

"U praksi, to znači poboljšanje radnog učinka, povećanje nivoa produktivnosti i efikasnosti rada kroz sveobuhvatno planiranje i upravljanje resursima. Bili smo hrabri, otvoreni i nijednog trenutka nismo sumnjali u kvalitet i vrijednost koju donosimo našim klijentima. Zbog toga je status `Gold SAP partnera` logičan slijed događaja i garancija da je naša usluga najbolja moguća", rekao je Vujić.

Iz ove kompanije ističu da u sektoru za SAP rješenja trenutno zapošljavaju 16 konsultanata sertifikovanih za finansijske, logističke i module upravljanja ljudskim resursima, kao i osam tehničkih konsultanata sa značajnom ekspertizom u oblasti poslovne inteligencije, sistemskog i razvojnog inženjerstva, a dobijeni status za sve njih predstavlja stepenicu više.

U "Prointeru" navode da, osim agilnosti i širokog spektra znanja u oblasti različitih poslovnih procesa, zaposlene u sektoru za SAP rješenja karakteriše izrazita volja i želja za cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem, orijentisanost ka timskom radu, sposobnost brzog reagovanja na zahtjeve i rokove, smisao za planiranje, organizaciju, komunikaciju i koordinaciju.

"Među vodećim SAP konsultantima u `Prointeru` su ljudi različitih struka koji svoje poduhvate u IT industriji opisiju upravo spremnošću na poslovni izazov i željom za učenjem", naveli su iz "Prointera" i dodaju da takav pristup poslu zagovaraju od početka u svim svojim sektorima, zbog čega i stižu priznanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana