Preuzimanje ski karata od 15. do 19. novembra

Srna
Foto: Ilustracija

JAHORINA - Preuzimanje ski-karata za građane sa područja grada Istočno Sarajevo koji su učestvovali u konkursu "Budi dijete Jahorine" biće moguće od 15. do 19. novembra.

Preuzimanje karata vršiće se od 9.00 do 16.00 časova na ski-kasi "Ogorjelica", saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina". U saopštenju se navodi da ukoliko neko nije poslao fotografiju djeteta, koja je neophodna za izradu ski-karte za radne dane, omogućeno je fotografisanje na licu mjesta. Maloljetna djeca mogu preuzeti ski-kartu uz pratnju jednog roditelja zbog izjave koju je potrebno potpisati.

Prilikom preuzimanju ski-karte potrebno je uplatiti depozit od 10 KM koji se na kraju sezone vraća, navodi se u saopštenju. Iz Olimpijskog centra "Jahorina" podsjećaju da je konkurs otvoren do kraja oktobra. Pravo učešća na konkursu imaju svi učenici osnovnih i srednjih škola sa područja grada Istočno Sarajevo, svih šest opština. Za dobijanje personalizovane sezonske ski karte /ponedjeljak-petak/ učenici trebaju ispuniti dva kriterijuma – da pohađaju bilo koju osnovnu ili srednju školu na teritoriji grada Istočno Sarajevo i da dostave kreativni rad na temu svog viđenja olimpijske planine Jahorine.

Apsolutno svi učenici koji ispune navedene kriterijume će u novoj zimskoj sezoni biti vlasnici personalizovane ski-karte, objavljeno je na sajtu Olimpijskog centra "Jahorina". Na konkurs se mogu prijaviti učenici sa svim vrstama likovnih, literalnih radova, te sa fotografijom iili video-snimkom. Cilj je da učenici kroz sve vrste umjetničkog izražavanja na kreativan način predstave svoje viđenje ove olimpijske planine.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana