Pretežno sunčano i toplije nakon hladnog jutra

Srna
Foto: Kurir.rs

BANjALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će, nakon hladnog jutra sa jačim mrazom, biti pretežno sunčano i malo toplije vrijeme.

Jutro pretežno vedro i veoma hladno sa umjerenim do jakim mrazem, uz mogućnost prolazne sumaglice i magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha od kretaće se od četiri do osam stepeni, na sjeveru i jugu do 11 stepeni Celzijusovih, a na planinama od nula.

Duvaće slab vjetar promjenljivog smjera, a u Hercegovini jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena jutros: Sokolac minus 11, Kalinovik i Han Pijesak minus deset, Šipovo, Čemerno i Bugojno minus devet, Ribnik, Mrkonjić Grad, Višegrad i Bjelašnica minus osam, Gacko, Bihać i Sanski Most minus sedam,Banjaluka, Prijedor, Srebrenica, Rudo, Sarajevo i Tuzla minus šest, Novi Grad, Srbac, Doboj, Foča i Zvornik minus pet, Bijeljina i Mrakovica minus četiri, Trebinje, Bileća i Gradačac minus dva, Grude minus jedan, Mostar dva i Neum četiri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana