Potpisan Ugovor o poslovnoj saradnji na realizaciji projekta "Ponosne kartice 2020 – cijena minus za 3+“

GS
Potpisan Ugovor o poslovnoj saradnji na realizaciji projekta "Ponosne kartice 2020 – cijena minus za 3+“

Banjaluka - Na sastanku održanom u prostorijama JU Centar za obrazovanje odraslih kome su prisustvovali direktor Centra Aleksandar Granulić i predsjednik Upravnog odbora Fondacije „Za život“ Dragan Dakić, potpisan je Ugovor o poslovnoj saradnji na realizaciji projekta „Ponosne kartice 2020 – cijena minus za 3+“.

Ugovorom je predviđeno da Centar ponosnim porodicama omogući minimalan popust u iznosu od 30 % na svoje programe formalnog srednjeg stručnog obrazovanja i prekvalifikacije koji obuhvata spisak od devet zanimanja među kojima su i ona najtraženija na tržištu rada.

Takođe, popust se odnosi na jedanaest zanimanja koja su danas posebno dobro plaćena i izuzetno tražena i to u okviru javnovažećih programa osposobljavanja.

Potrebno je naglasiti da porodice ostvaruju dodatni popust od 10 % za četvrto i svako naredno dijete.

Kako je istakao direktor Centra za obrazovanje odraslih Aleksandar Granulić, to je samo početak buduće saradnje.

Osluškujući potrebe višečlanih porodica Centar će u narednom periodu, prilagoditi svoje programe kako bi na što adekvatniji način odgovorili tim potrebama.

Dragan Dakić je naglasio da ovim ugovorom Projekat dobija novu dimenziju.

- Osim popusta pri kupovini, cilj nam je da ponosne roditelje zaposlimo ako su nezaposleni ili da ih osposobimo za bolje plaćene poslove te im povećamo kupovnu moć, životni standard i mogućnosti - naveo je Dakić.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana