Pomoć u potrazi za nestalom osobom u Loparama

Srna
Pomoć u potrazi za nestalom osobom u Loparama

BRČKO- Odjeljenje za javnu bezbjednost Vlade Brčko distrikta sutra će, na zahtjev opštine Lopare, organizovati pomoć u potrazi za starijom osobom koja je nestala na području Lopara.

U potrazi će od 8.00 časova učestvovati 10 pripadnika Odjeljenja zajedno sa 10 pripadnika brčanskih nevladinih organizacija, Gorske službe spasavanja Brčko, te Norveške narodne pomoći, uz angažovanje pet terenskih vozila, sanitetskog vozila i drona, saopšteno je iz Odjeljenja.

Odjeljenje za javnu bezbjednost i volonteri će pružiti pomoć u saradnji sa loparskom policijom, lokalnim vlastima Lopara, te Republičkom upravom civilne zaštite.

U Loparama je danas održan sastanak načelnika opštine Rade Savića sa načelnikom Policijske uprave Bijeljina Stjepanom Terzićem o daljim aktivnostima na potrazi za nestalim Neđom Cvjetinovićem, za kojim se traga četiri dana bez rezultata.

Štab za vanredne situacije opštine Lopare saopštio je da je za sutra planirana masovnija potraga u kojoj će učestvovati oko 200 ljudi i poziva sve građane koji se mogu i žele uključiti da u 8.00 časova dođu adekvatno odjeveni ispred Policijske stanice Lopare, a za kontakt se mogu obratiti Željku Keroviću na broj telefona 065/539-967.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana