Počela nagradna igra "Ljetuj u Trebinju"

Srna
Počela nagradna igra "Ljetuj u Trebinju"

TREBINjE - Počela je nagradna igra "Ljetuj u Trebinju" u kojoj će biti podijeljeno najmanje 30 vaučera od po 150 KM za noćenje u ovom gradu.

Nagradnu igru su organizovali grad Trebinje, gradska Turistička organizacija i veliki broj hotelijera iz ove lokalne zajednice, a pravo učešća imaju turisti iz cijelog svijeta.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je novinarima da je sve dogovoreno sa Turističkom organizacijom grada i trebinjskim hotelijerima.

"Za sada ćemo nagraditi 30 ljudi, ali se nadamo da će do kraja nagradne igre biti i više s obzirom na to da je interesovanje hotelijera veliko", kaže Ćurić.

On je pozvao turiste da učestvuju u ovoj nagradnoj igri, pa i ako ne osvoje nagradu, da dođu i uživaju u ljepotama Trebinja.

"Sajt njnjnj.ljetujutrebinju.com je u funkciji danas od 12.00 časova. Prijavite se, osnovni podaci nam trebaju i nadamo se da ćete biti izvučeni", rekao je Ćurić.

Direktor Turističke organizacije Trebinja Marko Radić pojasnio je da jedan vaučer vrijedi 150 KM i da je to otprilike cijena noćenja sa doručkom.

"Sve što je potrebno jeste da uđete na sajt i unesete tražene podatke. Tražimo ime i prezime, grad iz kojeg dolazite i mejl adresu, a dobićete potvrdu učešća", kaže Radić.

On je dodao da nagradna igra traje do 26. juna, te da će imena dobitnika biti izvučena 29. juna, a oni koji osvoje vaučere moći će ih iskoristiti od 5. do 25. jula.

"Imena dobitnika biće objavljena na sajtu Turističke organizacije i Grada Trebinja, a biće precizirano koji vaučer važi za koji hotel", naveo je Radić.

Vaučer je namijenjen za jednu osobu ali ostaje prostor za dogovor između dobitnika i hotelijera.

U Trebinju je prošle godine zabilježeno više od 100.000 noćenja, a turisti su stigli iz 90 zemalja.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana