Održana sedma "Konferencija beba"

Srna
Održana sedma "Konferencija beba"

KOTOR VAROŠ - Na sedmoj "Konferenciji beba" održanoj u Kotor Varošu učestvovalo je 125 beba.

Izabrano je radno predsjedništvo ove konferencije u koje je ušla najmlađa beba Ena Bunić, najstarija beba Filip Bunić, dok je Sofija Momić bila beba sa najviše braće i sestara.

Na Gradskom trgu sinoć je organizovano takmičenja mališana u tri kategorije.

Dunja Tepić osvojila je prvo mjesto u puzanju, Emili Popović bila je najbrža u ispijanju sokića u kategoriji od 18 mjeseci do tri godine, Mihajlo Pušić u kategoriji od tri do četiri godine, dok je u igri slatkog iznenađenja Anja Škrbo najbrže pojela krofnu.

U zanimljivom muzičko-zabavnom programu učestvovali su najmlađi članovi Folklornog ansambla "Kotor Varoš", koji su radost igre podijelili sa mališanima.

Veliki broj Kotorvarošana ispratio je ovu manifestaciju, čiji je cilj promovisanje rađanja i roditeljstva, te izrazio želju da i naredne godine bude jedno ovakvo druženje najmlađih sugrađana.

Nagrade i diplome najuspješnijim mališanima uručio je direktor Centra za kulturu, sport i informisanje Dragan Zeljković, a podršku ovoj manifestaciji pružili su brojni sponzori sa područja opštine.

Pokrovitelji "Konferencije beba" bili su Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske i opština Kotor Varoš, dok je organizator bio kotorvaroški Centar za kulturu, sport i informisanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana