Održana prva sjednica Gradskog odbora SP Banjaluka

G.S.
Održana prva sjednica Gradskog odbora SP Banjaluka

BANjALUKA - Sinoć je u Banjaluci održana Prva sjednica Gradskog odbora Socijalističke partije Banja Luka.

Na sastanku se razgovaralo o kadrovskim pitanjima i pripremi partije u najvećem gradu Srpske za lokalne izbore.

Na sjednici je izabran novi Izvršni odbor Gradskog odbora SP BL u sljedećem sastavu: Velibor Stanić, Zdenka Gojković, Dragan Banjac, Nikola Vukčević, Slavica Milikić, Petar Jokanović, Jelena Kurtinović, Radenko Komljenović, Zoran Protić, Boris Dmitrašinović i Davor Strika.

Odlukom GO ostavljen je prostor za naknadno kooptiranje novih članova u IO GO u budućem periodu.

Na sastanku je konstatovano da socijalisti Banjaluke spremno dočekuju lokalne izbore na kojima su sigurni da će ostvariti najbolji rezultat do sada o čemu svjedoči velika zainteresovanost članova Odbora za kandidovanje na izborima.

Predsjednik GO SP BL Velibor Stanić tom prilikom je rekao da veliki broj mladih i obrazovanih ljudi želi da se priključi radu partije, ali i da budu kandidati na izborima, što ohrabruje i raduje sve iskrene socijaliste.

Sjednici GO su prisustvovali i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić i glavni koordinator za rad svih gradskih i opštinskih odbora SP Predrag Tešić.

Predsjednik Đokić je istakao da socijalisti Banjaluke nastavljaju sa dobrim radom koji ih je krasio sve ove godine, te da je oduševljen količinom entuzijazma među članovima partije u Banjaluci.

„Želim ovom prilikom da vam poželim mnogo uspjeha u predstojećim aktivnostima i sreću u radu. Spoj mladosti i iskustva u ovoj prostoriji, ali i u vašem i našem GO u Banjoj Luci garant je naše pobjede. Samo naprijed, do pobjede", poručio je Đokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana