Oblačno sa pljuskovima i grmljavinom

SRNA
Oblačno sa pljuskovima i grmljavinom

BIJELjINA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom, te maksimalnom temperaturom od 20 do 26 stepeni Celzijusovih.

Ujutru i prije podne biće promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom na sjeveru, istoku i ponegdje u centralnom pojasu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na jugu će biti promjenljivo oblačno uz više sunčanih perioda.

Popodne se očekuje nestabilno vrijeme uz čestu kišu i pljuskove sa grmljavinom u većini predjela. Na sjeveru i istoku će ponegdje biti lokalnih nepogoda.

Uveče i u noći na istoku jače padavine koje će se premještati ka sjeveru i zapadu.

Duvaće slab do umjeren sjeverni vjetar.

Jutros je pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica šest, Drinić i Mrakovica 12, Kalinovik, Drvar i Ivan Sedlo 13, Srebrenica, Bihać i Livno, 14, Sokolac, Sarajevo i Tuzla 15, Višegrad, Gacko, Mrkonjić Grad i Zenica 16, Bijeljina i Doboj 17, Banjaluka, Prijedor, Trebinje i Gradačac 18, Bileća 19, Neum 20, te Mostar 21 stepen Celzijusov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana