Nova epizoda omiljenog porodičnog kviza “Pogodi mi godine”

GS
Nova epizoda omiljenog porodičnog kviza “Pogodi mi godine”

UNA televizija svakog petka od 21 čas donosi uzbudljivi kviz koji je ostvario ogroman uspjeh u svijetu i osvojio milione gledalaca - “Pogodi mi godine”.

Popularni glumac Andrija Kuzmanović voditelj je ovog nesvakidašnjeg kviza u kojem takmičari imaju neobičan izazov – da precizno pogode godine šestoro potpunih stranaca.

U tom izazovu očekuje ih vrijedna nagrada u iznosu od čak 50.000 evra koju će osvojiti ukoliko njihovo oko, sposobnost procjene i intucija budu na najvišem mogućem nivou.  

 Ovaj izazov može na prvi pogled djelovati lako ali u praksi uopšte nije tako. Izgled često vara, a uz procvat estetske hirurgije, gotovo je nemoguće “iz prve” dati pravu procjenu nečijeg godišta.  

Pravila su vrlo jednostavna. Dva takmičara koji su u prijateljskom ili porodičnom odnosu prolaze kroz šest rundi u kojima treba da pogode starosno doba šestoro ljudi, za njih potpunih stranaca koje nikada ranije nisu vidjeli. U pogađanju godina dostupno im je pet vrsta pomoći, poput naslova poznatih filmova ili muzičkih numera obljavljenih u godini rođenja “stranca”. Takmičarski par uvijek ima na umu da ih svaki pogrešan odgovor košta i obara ukupnu sumu.  

 Ne propustite fantastičnu zabavu uz kviz “Pogodi mi godine” svakog petka od 21 sat samo na UNA televiziji. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana