Narednih dana promjenljivo

Srna
Foto: Ilustracija

BANjALUKA - U Republici Srpskoj narednih dana biće promjenljivo vrijeme, tokom dana pretežno vedro uz malu oblačnost, a u centralnim i istočnim krajevima moguć je slab snijeg.

Jutro će sutra biti toplije, tokom dana sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost. Od centralnih predjela do istoka oblačno, uz mogućnost slabog snijega, a u noći na četvrtak, 27. januar, doći će do naoblačenja u većini predjela, saopštio je Republički hidrometeorlološki zavod.

Vjetar će biti slab promjenljivih smjerova, tokom dana uglavnom zapadni, a na jugu i Dinaridima slaba bura.

Maksimalna dnevna temperatura vazduha od tri do osam, na jugu do 10, u višim predjelima od minus dva stepena Celzijusova, a jutarnja temperatura od minus sedam do minus dva, na istoku lokalno do minus 10, u planinama i na visoravnima do minus 15 stepeni stepeni Celzijusovih.

Narednih dana, u četvrtak i petak, 27. i 28. januara, biće oblačno i suvo sa mrazom, tokom dana promjenljivo oblačno, uz dalji rast dnevne temperature, tokom noći na petak, 28. januara, nova oblačnost sa zapada.

Jutarnja temperatura vazduha u četvrtak od minus sedam do minus jedan, u višim predjelima od minus 12, a maksimalna dnevna od tri do osam, na sjeveru i jugu do 10, u višim predjelima od minus jedan stepen Celzijusov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana