Nagrađen prvi korisnik "m:SAT" televizije u 2021. godini

GS
Nagrađen prvi korisnik "m:SAT" televizije u 2021. godini

BANjALUKA - Kompanija "m:tel" nagradila je prvog korisnika "m:SAT" usluge u ovoj godini.

- Zdravko Radišković iz Stanara je prepoznao sve benefite koje donosi "m:SAT", a upravo on je i prvi korisnik ove usluge u 2021. godini, te ga je kompanija "m:tel" odlučila dodatno obradovati i pokloniti mu TV uređaj iz svoje ponude, koji će mu sasvim sigurno upotpuniti uživanje uz najbolje televizijske sadržaje koje nudi "m:SAT" – saopštila je ova kompanija.

Radiškoviću je televizor je uručila portparol kompanije "m:tel" Milica Kondić.

- Mnogo sam zahvalan na ovom poklonu, iznenadili ste me i obradovali. Usluge "m:tela"  koristim dugi niz godina, a "m:SAT" nekoliko sedmica i veoma sam zadovoljan - izjavio je Radišković.

U kompaniji "m:tel" kažu da su, nudeći najsavremenija tehnička rješenja i radeći intenzivno na tome da svakom korisniku bez obzira na lokaciju, obezbijedi sve usluge, putem svoje satelitske televizije  "m:SAT", omogućili televiziju i atraktivne sadržaje dostupne svima.

- "m:SAT"  je vrlo brzo postao poznat po tome što u domove širom BiH donosi prijem TV i radio programa koji se distribuira putem satelita na bilo kojoj lokaciji u BiH. Za ovu uslugu ne postoji tehničko ograničenje za realizaciju, a isporuka TV signala nije ograničena kablovskom mrežom ili drugim tehničkim preduslovima – napominju u ovoj kompaniji.

Podsjećaju da je "m:SAT" satelitska televizija koja je dostupna svima u BiH i donosi više od 150 TV kanala sa najboljim sportskim, domaćim, filmskim i zabavnim sadržajima na dva televizora istovremeno.

Ljubitelji sporta uz "m:SAT"  mogu da prate sve važne sportske događaje putem Arena Sport kanala koji u domove donose fudbalske utakmice Lige šampiona, Lige Evrope, Super lige Srbije, Premijer lige BiH, utakmice italijanske Serije A, francusku Ligu 1 kao i druge važne sportske događaje, poput rukometnih, vaterpolo i odbojkaških utakmica, NBA, utakmica ABA lige, te Formule 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana