Na Vlašiću sve vrvi od turista

Miloš Vasiljević
Na Vlašiću sve vrvi od turista

Na Vlašiću sve vrvi od domaćih ali i stranih turisti, a u čarima zime podjednako na ovoj planini uživaju sve generacije. Dugo se čekao snijeg, zabrinuti su bilo podjednako i ugostitelji i skijaši, ipak, sve je došlo na svoje.

Ekipa "Glasa Srpske" ovu subotu, provela je na Vlašiću i uvjerila se u idealnu visina snijeg, idiličan zimski ambijent i svjež vazduh, što kada se sve sabere mami posjetioce da uživaju u planinskim čarima. Uz sve to i danas pada snijeg.

Zagrebčanin Ivan Kovač sa porodicom došao je ovaj vikend da uživa na Vlašiću. Priča za "Glas" da svake zime dolaze ovdje jer ima sve što je potrebno, a cijenu su povoljne.

- Staze su uređene, a priroda predivna. Ovo nam garantuje jedan nezaboravan vikend. Nije isključeno da ćemo uzeti i ponedjeljak slobodno, da ostanemo dan više - kazao je Kovač naglasivši da će i na Jahorinu doći krajem mjeseca.

Banjalučanin Aleksandar Marić slobodan vikend iskoristio je da provede na Vlašiću.

- Cijela porodica skija.Dobro je da ima snijega, prošli vikend smo bili na Kozari, danas smo ovdje, uz to pada snijeg, temperatura je 4-5 stepeni ispod nule, uživamo - dodaje Marić za "Glas".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana