Na koga iz banjalučke regije SNSD računa u trci za NSRS

Vedrana Kulaga Simić
Na koga iz banjalučke regije SNSD računa u trci za NSRS

BANjALUKA - Nosilac izborne liste SNSD-a u banjalučkoj regiji za Narodnu skupštinu Republike Srpske je direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srpske Vlado Đajić, a među kandidatima su, između ostalog, aktuelni narodni poslanici, ministri, predstavnici vlasti na lokalnom nivou te čelnici javnih ustanova i institucija.

Na listi su, saznajemo, kada je riječ o kandidatima iz Banjaluke aktuelni poslanik u NSRS Nataša Radulović, odbornik u Skupštini grada Banjaluka Borivoj Obradović, direktor Narodnog pozorišta RS Dijana Grbić, direktor centra "Zaštiti me" u Banjaluci Zorica Kuzmanović Vasilić, direktor Doma zdravlja Banjaluka Nevena Todorović i Anja Ljubojević.

Tu su i ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Alen Šeranić, odbornik u Skupštini grada Banjaluka Nenad Grbić, kao i direktor banjalučkog Centra za socijalni rad Irena Joldžić i poslanik u NSRS Srđan Mazalica. Povjerenje su dobili i odnornik u Skupštini opštine Radovan Dimitrić iz Mrkonjić Grada, direktor fabrike "Dermal" Radenko Bubić iz Kotor Varoša,ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS Boris Pašalić iz Čelinca te načelnik opštine Šipovo Milan Kovač.

„Glas Srpske“ uskoro će objaviti i imena kandidata SNSD-a u ostalim izbornim jediicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana