"M:tel"ponude mobilnog interneta u romingu: Putujte i surfujte bezbrižno

GS
"M:tel"ponude mobilnog interneta u romingu: Putujte i surfujte bezbrižno

BANjALUKA - Iz kompanije "m:tel" poručuju da korisnici "m:tel" mobilne telefonije u roming "Net tarifnim opcijama" od sada po istoj cijeni mogu da uživaju u duplo većoj količini mobilnog interneta.

Ovu mogućnost imaju i postpejd, pripejd i poslovni korisnici.

Korisnici u Grčkoj mogu aktivirati opciju "NET roming  T-Mobile " koja pruža dva gigabajta u trajanju od 10 dana po cijeni od 10 KM.

Za putovanje u Tursku tu je tarifna opcija "NET Turkcell Turska" koja takođe donosi dva gigabajta mobilnog interneta za 10 dana, po cijeni od 10 KM.

Istu količinu i cijenu mobilnog interneta korisnici mogu dobiti i za roming tarifne opcije namijenjene za Hrvatsku, Njemačku, Austriju, Rumuniju…

-Duplo više neta po istoj cijeni dobijate i u roming opcijama za putovanja u Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Španiju, Portugal… - navode iz "m:tel-a".

Iz ove kompanije ističu da se sve opcije aktiviraju jednostavno putem sajta www.mtel.ba, servisa Moj meni /*100#/ ili još jednostavnije, putem „m:go“ mobilne aplikacije.

-Putujte sigurno i opušteno uz sasvim dovoljnu količinu mobilnog interneta gdje god da otputujete - poručuju iz „m:tel-a".

Više informacija može se dobiti pozivom na broj 0800/50-000 za korisnike na pretplati, odnosno pozivom na broj 066/10-10-10 za korisnike dopuna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana