Mrkonjić Grad: Uručene nagrade pobjednicima foto-konkursa

Srna
Mrkonjić Grad: Uručene nagrade pobjednicima foto-konkursa

MRKONjIĆ GRAD - Načelnik opštine Mrkonjić Grad Dragan Vođević uručio je danas nagrade pobjednicima konkursa za izbor najljepše fotografije za razglednicu Mrkonjić Grada, koji je objavio lokalni Kulturno-sportski centar “Petar Kočić”.

Na foto-konkursu je učestvovalo 26 autora sa 73 fotografije, a pobijedila je fotografija jezera Balkana, autora Danijela Kopuza koji je dobio novčanu nagradu od 300 KM.

 Drugo mjesto i nagradu od 200 KM osvojila je fotografija Marinka Novakovića “Lisina – zimsko jutro”, a sa 100 KM je nagrađena trećeplasirana fotografija Nikole Čivčije “Eko zona Zelenkovac”.

 Specijalnu nagradu publike i 100 KM dobio je Duško Pavlović za fotografiju “Kovač Đuro”.

 Načelnik Vođević je rekao da je stručni žiri izabrao najljepše fotografije koje su danas prezentovane i nagrađenima su uručene nagrade.

 “Mi ćemo se potrudite da fotografije uzmemo u razmatranje kako bismo u narednom periodu napravili reprezentativnu sliku koja bi mogla da predstavlja razglednicu našeg grada i koja bi bila prepoznatljiva i u regiji”, naveo je Vođević.

 On je zahvalio svim ovogodišnjim učesnicima, kao i članovim komisije koji su učestvovali u foto-konkursu.

 Pobjednik foto-konkursa Danijel Kopuz je rekao da se u slobodno vrijeme bavi fotografisanjem i da mu je inspiracija priroda.

 Direktor Kulturno-sportskog centra “Petar Kočić” Boro Boškić je rekao da je ovaj projekat veoma važan, jer opština Mrkonjić Grad ima turistički potencijal i treba je promovisati na sve moguće načine.

 Organizator foto-konkursa je Kulturno-sportski centar “Petar Kočić”, a pokrovitelj opština Mrkonjić Grad.</div>

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana