Milovan Stajić pobjednik u nagradnoj igri”m:tela” i brenda ZTE

m:tel
Milovan Stajić pobjednik u nagradnoj igri”m:tela” i brenda ZTE

BANjALUKA - Srećni dobitnik automobila “mazda 2” - glavne nagrade u nagradnoj igri kompanije “m:tel” - “ZTE ti donosi novu mazdu” je Milovan Stajić iz Bileće.

Direktorica prodaje i marketinga kompanije “Comtrade Distribution” Ema Delalić u ime organizatora i portparolka kompanije “m:tel” Milica Kondić juče su u poslovnici kompanije “m:tel” u Bileći srećnom dobitniku uručile ključeve automobila.

- Dugogodišnji sam korisnik usluga kompanije “m:tel”, ali nikad ne bih pomislio da će kupovina telefona biti put do osvajanja automobila. Telefon ZTE sam kupio supruzi za 40 godina braka, a zahvaljujući “m:telu” i ZTE nagradnoj igri zajednički smo za ovaj jubilej dobili novi “mazda 2” automobil. Ne mogu da vjerujem da sam imao toliko sreće - rekao je Stajić i zahvalio kompanijama “m:tel” i ZTE na veoma vrijednoj nagradi.

Nagradna igra kompanije “m:tel” i brenda ZTE trajala je od 21. septembra do 21. novembra ove godine.

Svi “m:tel” postpejd korisnici sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji su se u tom periodu odlučili za neki od ZTE telefona iz bogate “m:tel” ponude, stekli su pravo da učestvuju u nagradnoj igri.

Izvlačenje nagrada je bilo organizovano 22. novembra uživo u programu RTRS-a, a pored glavne nagrade izvučeni su i dobitnici dvije “PlauStation 5” konzole, dva “Philips 50” Smart” televizora, dva “Sony” bežična zvučnika i dvije “GoPro Hepo9 Black” kamere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana