Maturanti Ugostiteljsko-trgovinsko-turističke škole zablistali na maturskoj proslavi FOTO

Sara Bojanić
Maturanti su večeras zakoračili u novo poglavlje života
Foto: Velibor Tripić | Maturanti su večeras zakoračili u novo poglavlje života

BANjALUKA - Uz osmijeh na licu, pjesmu i veselje maturanti Ugostiteljsko-trgovinsko-turističke škole večeras su se okupili u centru grada i uz budno oko porodice i slučajnih prolaznika, koji su uvijek tu da ih isprate, zakoračili u novo poglavlje života, ostavljajući za sobom najljepše uspomene iz đačke klupe.

Učenici ove škole su blistali od sreće i uzbuđenja. 

Učenik ove škole Marko Kukić rekao je za “Glas Srpske” da je uzbuđen zbog večerašnje proslave. 

“Srećan sam što ću se okupiti večeras sa svojim prijateljima na ovoj svečanoj proslavi. Svi izgledaju prelijepo i svi smo srećni. Sa druge strane teško mi  je što se rastajem sa prijateljima sa kojima sam četiri godine dijelio školsku klupu ali se nadam da ćemo se i poslije mature družiti” rekao je Marko. 

Nije krio uzbuđenje zbog svega što ga kao svršenog srednjoškolca čeka u budućnosti.

“Moram priznati da su mi privlačni izazovi koji me čekaju u narednom periodu oko upisa fakulteta ali postoji i doza straha" kroz smijeh je rekao Marko.

Njegova školska prijateljica Maja Stanić vidno uzbuđena, rekla je da je čitav dan provela u pripremama za matursku proslavu.

“Od jutros sam željno iščekivala da počnem sa pripremama za matursko veče. Očekujem da ćemo se lijepo provesti i zabaviti i da ćemo provod nastaviti i poslije proslave u hotelu Bosna” rekla je Maja.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana