Ljeto na ATV-u uz atraktivne TV sadržaje

G.S.
Ljeto na ATV-u uz atraktivne TV sadržaje

Nakon izuzetno uspješnog početka prikazivanja svjetski popularnog rijaliti programa „Trka oko svijeta", ATV nastavlja s kreiranjem jedinstvene i atraktivne programske šeme, prilagođene svim uzrastima i generacijama koje već godinama svoje povjerenje poklanjaju ATV-u.

Jedan od posebno prepoznatljivih noviteta u ljetnoj programskoj šemi ATV-a – rijaliti format „Planeta plesa" već sezonama širom svijeta obara sve rekorde gledanosti, ali ruši i sva očekivanja publike. Ovaj šou program svjetskog glasa, u žiriju, osim idejnog tvorca i producenta Dženifer Lopez, ugostiće i pjevača i tekstopisca Ne-Joaa i profesionalnog baletskog plesača i koreografa Dereka Hafa. Brojne plesače, uključujući i solo igrače, te veće plesne grupe koje se takmiče za prestižnu nagradu od milion dolara, po prvi put na ovim prostorima, možete gledati utorkom od 20 časova i 10 minuta, dok već srijedom i četvrkom od 20 časova možete pratiti i nove parove, destinacije i još teže zadatke na putu do nagrade od milion dolara u novoj sezoni spektakla „Trka oko svijeta".

Od toga kako izgleda rad na televiziji, šta se to događaja unutar redakcija i kakvi se sve živopisni likovi kriju iza 'televizijske magije', pa sve do toga kako je izgledao uzbudljiv život jedne od najznačajnijih žena 18. vijeka, možete saznati u novim serijama: „Televizijska posla" (radnim danom od 22 časa) i „Katarina Velika" (vikendom od 20 časova). Zaplete, kulminacije i rasplete već dobro poznatih dogodovština u serijama domaće produkcije o kojima se itekako priča: „Igra sudbine" i „Tate" i dalje možete pratiti u programu ATV-a – radnim danom od 21 čas, odnosno radnim danom i vikendom od 18 časova.

ATV će nastaviti i dalje objektivno informisati javnost o svim najvažnijim i najaktuelnijim dešavanjima, strogo poštujući uslove rada i preporuke o izvještavanju tokom pandemije virusa korona, a informativni program uz druge redakcije, nastaviće pravdati povjerenje gledalaca putem TV programa, A radija na 94,4 FM i portala www.atvbl.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana