Kompanija „m:tel“: „Račun na mejl“ štedi vrijeme i čuva životnu sredinu

GS
Kompanija „m:tel“: „Račun na mejl“ štedi vrijeme i čuva životnu sredinu

BANjALUKA - Na Međunarodni dan planete Zemlje koji se obilježava danas, 22. aprila, kompanija „m:tel“ podsjeća na svoju uslugu „Račun na mejl“, jer elektronski računi štede vrijeme, doprinose zaštiti životne sredine i uvijek je pravo vrijeme za njihovo korišćenje.

- Osim toga, na poklon ćete dobiti i promo kod za 3 GB mobilnog interneta za „pretplata“ ili „kombinuj“ brojeve. Mobilni internet možete iskoristiti u roku od 30 dana od trenutka aktivacije koda – istakli su u ovoj kompaniji.

Napominju da je ovu uslugu jednostavno aktivirati, budući da se to može učiniti putem portala „Moj m:tel“ ili putem istoimene aplikacije na pametnom telefonu.

- Ukoliko još nemate, poslužite se portalom „Moj m:tel“ koji će vam omogućiti, između ostalog, brzi uvid u vaše „m:tel“ usluge, ponuditi nove i dati stanje vašeg računa. Kako biste koristili ovaj portal, besplatno preuzmite aplikaciju na Google Play Store-u, App Store-u ili Huawei AppGallery, a možete da je koristite i putem odlaska na adresu moj.mtel.ba – naglasili su u kompaniji „m:tel“.

Dodaju da, nakon što ste se prijavili i kreirali nalog za personalizovani portal „Moj m:tel“ treba da kliknete na link računi.

- Aktivirajte opciju elektronskog računa i primajte ih putem mejla. Ova opcija dostupna je i na pametnom telefonu, gdje ćete nakon opcije računi, otvoriti link usluga moj račun, pomoću koje aktivirate opciju da račune primate putem mejla – kažu u „m:tel-u“.

Informacije o načinu aktiviranja portala, usluge „Račun na mail“ i svih ostalih usluga kompanije m:tel, pronađite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana