Komercijalna banka povodom Dana državnosti Srbije nagradila đake, autore najboljih literarnih radova

D.B.
Komercijalna banka povodom Dana državnosti Srbije nagradila đake, autore najboljih literarnih radova

BANjALUKA - Komercijalna banka a.d. Banjaluka i ove je godine, povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Srbije, uručila novčane nagrade za najbolje literarne radove u vidu uloga na Cvrčak štednji i Visa gift kartici.

Nagrade su učenicima uručili predsjednik Uprave Komercijalne banke a.d. Banjaluka dr Boško Mekinjić i generalni konzul Republike Srbije Vladimir Nikolić.

Svečano  obilježavanje Sretenja - Dana državnosti Republike Srbije, održano je 13. februara 2020. godine u Kulturnom centru Banski dvor uz prisustvo predstavnika političkog i javnog života Republike Srpske i Srbije, medija, predstavnika najznačajnijih javnih ustanova, kompanija i privatnih preduzeća.

Autori tri najbolja rada na temu „Da mogu nešto da promijenim i unaprijedim, ja bih…"  su Marija Mihajlović iz Rogatice kojoj je otišla prva nagrada u iznosu od hiljadu maraka,   Ana Aleksić iz Dervente, koja je osvojila drugu nagradu u iznosu od 600 KM i Strahinja Prodanović iz Bijeljine, dobitnik treće nagrade u iznosu od 400 maraka.

Generalni konzulat Republike Srbije i generalni konzul Vladimir Nikolić  zahvalili su  Komercijalnoj banci a.d. Banjaluka koja je i ove godine podržale obilježavanje Dana državnosti Republike Srbije u Banjaluci.

Komercijalna banka će i u budućnosti učestvovati u sličnim projektima koji doprinose razvoju i afirmaciji mladih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana