Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić: Hvala Mozzart-u na pomoći tokom epidemije

GS
Foto: Trebinje se zahvalilo humanim donatorima na pomoći

TREBINjE - Ovoj kompaniji uručena je plaketa na manifestaciji "Centralna vježba zaštite i spasavanja u Republici Srpskoj - Štit 2021"

Na Plaketi zaštite i spasavanja koju je Mozzart dobio od grada Trebinja, ispisano je da je ova kompanija pokazala izuzetnu humanost i pružila materijalnu, tehničku i drugu pomoć.

Trebinjci nisu zaboravili na veliku podršku regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću tokom epidemije, a pogotovo im je u srcu ostala donacija od 15.000 maraka bolnici i Centru za socijalni rad koju su predstavnici Mozzarta zajedno uručili sa najboljom odbojkašicom Evrope Tijanom Bošković.

- Izuzetno nam je bilo drago što su se u pomoć gradu Trebinju uključile i privatne kompanije, što su bili odgovorni. Velika finansijska sredstava su prikupljena u trenucima kada nam je bilo itekako potrebno. Veliko hvala kompaniji Mozzart na solidarnosti koju su pokazali u periodu kada nam je bilo veoma teško - kaže gradonačelnik Trebinja, Mirko Ćurić.

 Mozzart i Tijana Bošković

Donacije Mozzarta bolnici u Trebinju

Javna zahvalnica Mozzart-u je uručena na manifestaciji "Centralna vježba zaštite i spasavanja u Republici Srspkoj- Štit 2021", koju ovaj grad tradicionalno organizuje povodom 1. marta, Svjetskog dana civilne zaštite. 

Priznanja za nesebičnu pomoć u borbi protiv korona virusa, između ostalih, dobili su i lokalni Dom zdravlja, bolnica, policijska stanica, civilna zaštita, vatrogasci i brojni drugi humani pojedinci. 

Mozzart se tako našao rame uz rame sa svim onima koji su pružili podršku stanovnicima Trebinja kada im je bilo teško.

- Veliko nam zadovoljstvo što smo primili javnu zahvalnicu od grada Trebinje. Čast nam je što su prepoznali naš trud i zalaganje s ciljem da im pomognemo u prevazilaženju teških trenutaka tokom epidemije. 

Ova plaketa nam je dodatni podsticaj za dalje, da nastavimo da pomažemo lokalnim zajednicama kroz društveno- odgovorni rad naše kompanije- kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.

Mozzart pomogao i trebinjskom Centru za socijalni rad

Trebinje nije jedina lokalna zajednica kojoj je Mozzart pomogao tokom prošle godine u prevazilaženju korona krize. Pomoć su uputili brojnim domovima zdravlja, bolnicama, kliničkim centrima i centrima za socijalni rad u gradovima i opštinama širom Bosne i Hercegovine. 

Kroz novčane donacije i pakete pomoći za borbu protiv korone ukupno su donirali 165.000 maraka. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana