Domaći proizvođači predstavili proizvode

SRNA
Domaći proizvođači predstavili proizvode

TREBINjE - Na Trgu slobode u Trebinju danas su svoje proizvode predstavili proizvođači iz Republike Srpske u okviru kampanje "Naše je bolje" čiji je cilj promocija domaćih proizvoda.

Izlagači su na više od 10 štandova ponudili svoje proizvode, kao što su prehrambeni, ljekovito bilje, ručni radovi od tekstila, domaća kozmetika, proizvodi od smokve.

Direktor područne Privredne komore Trebinje Veselin Savić, rekao je da je cilj ove manifestacije da se kupci upoznaju sa mogućnostima proizvodnje u ovoj regiji i Republici Srpskoj, da bi se prilikom kupovine uvijek opredijelili za domaću proizvodnju.

"Iskoristili smo priliku, kao i svake godine, kada je naš grad pun turista i domaćih posjetilaca da pokažemo uspješne primjere preduzetništva na ovim prostorima i predstavimo domaće proizvode. Nismo htjeli da preskačemo ni proteklu ni ovu godinu, jer smo željeli da istaknemo važnost kupovanja domaćih proizvoda, kako bi ojačali našu privredu, a domaći proizvođači dobili mjesto pod suncem", naveo je Savić. /kraj/mko/Foto

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana