Dodik: Elektrotehnički fakultet jedan od osnovnih nosilaca razvoja i prosperiteta Srpske

GS
Dodik: Elektrotehnički fakultet jedan od osnovnih nosilaca razvoja i prosperiteta Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, povodom obilježavanja 60 godina Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, uputio je čestitku dekanu fakulteta Zoranu Đuriću, profesorima, studentima i svim zaposlenima na ovom fakultetu.

- U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, Vama, profesorima, studentima i svim zaposlenima na fakultetu čestitam ovaj značajan jubilej. Tokom svih proteklih decenija, Elektrotehnički fakultet se razvio u jedan od osnovnih nosilaca razvoja i prosperiteta ne samo Banjaluke, već i Republike Srpske u cjelini - navodi se u čestitki Dodika.

Istakaoje da generacije mladih ljudi koje je ovaj fakultet iznjedrio, predstavljaju ponos Republike Srpske i garant njenog opstanka; prenosi RTRS.

- Institucije Republike će kao i do sada nastaviti da ulažu napore u stvaranje što povoljnijih uslova za rad i razvoj Elektrotehničkog fakulteta, jer ulaganje u nauku i obrazovanje predstavlja najsigurniju investiciju u budućnost Republike Srpske. Sa željom da i u budućem periodu nastavite da napredujete i proširujete svoje naučne i obrazovne resurse, još jednom vam upućujem najiskrenije čestitke povodom Dana Fakulteta i srdačno vas pozdravljam - navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana