Doboj: Potpisan ugovor za realizaciju projekta "Vešeraj"

Srna
Doboj: Potpisan ugovor za realizaciju projekta "Vešeraj"

DOBOJ - Dijana Drljić iz Doboja potpisala je danas ugovor sa Omladinskom bankom za realizaciju projekta "Vešeraj - pranje i sušenje veša", koji se u iznosu od 2.000 KM finansira sredstvima Gradske uprave Doboja i Fondacije "Mozaik".

Drljićeva je rekla novinarima da će joj u djelatnosti ciljne grupe biti studenti, prevashodno Saobraćajnog fakulteta u Doboju, u čijoj blizini će se vešeraj i nalaziti, kao i druga lica, a da će se kvalitetom usluga i nižim cijenama razlikovati od konkurencije.

"Imamo ideju da jedan dan u sedmici ponudimo 50 odsto popusta na sve usluge", izjavila je Drljićeva, dodavši da je prethodno analizirala tržište.

Drljićeva je po zanimanju medicinski tehničar.

Zamjenik gradonačelnika Doboja Vlado Blagojević rekao je da su se na drugi javni poziv prijavila dva aplikanta, od kojih se po kvalitetu istakao prijedlog "Vešeraj - pranje i sušenje veša" za mikrobiznis.

Direktor programa Omladinske banke Željko Pauković rekao je da u okviru Fondacije "Mozaik" od juče djeluje ukupno 49 omladinskih banaka, da su tokom ove godine podržana 434 projekta u ukupnom iznosu od 980.000 KM i 55 mikrobiznisa.

On je istakao da Fondacija, osim finansijske, pruža i konsultantsku podršku i da, zahvaljujući tome, 90 odsto podržanih i registrovanih biznisa opstaje na tržištu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana