Darko Kljajić osvojio vrijednu nagradu „Lutrije RS“ : „Pežo 208“ otišao u Kozarsku Dubicu

Jana Kezić
Foto: V. Tripić

BANjALUKA - Darku Kljajiću (38) iz Kozarske Dubice predstavnici „Lutrije Republike Srpske“ danas su predali ključeve novog „pežoa 208“, koji je ogrebao na srećki „sedmica“.

Kljajić je razbio nevjericu koja je vladala među njegovim sugrađanima o tome da se u igrama na sreću ne može osvojiti dobitak. Oduševljenje nije mogao da sakrije, a kako je kazao za „Glas Srpske“ ovu srećku je ogrebao baš u Kozarskoj Dubici.  

- Sve je bilo neplanski. Kiosk u kojem sam kupio srećku mi je usputna stanica kojom svakodnevno prolazim. Kada sam ogrebao imao sam šta i da vidim, osjećaj je bio nestvaran - kazao je Kljajić.

Kako je dodao, nije bio svjestan šta se dogodilo.

- Bio sam iznenađen i sve dok mi auto nije uručen nisam bio siguran da je  moj - kazao je Kljajić.

On je kroz osmijeh za „Glas“ ispričao i jednu anegdotu o tome kako su odreagovali njegovi najbliži.

- Kada sam ogrebao i dobio tri ista znaka, otišao sam do oca i rekao mu da sam ogrebao tri „pežoa“ i da moram u Banjaluku. On se uhvatio za glavu, jer je pomislio da sam razbio tri auta. Situacija je bila veoma smiješna - rekao je Kljajić, dodajući da je vjeran igrač lutrije, te je i drugima poručio da okušaju sreću jer, kako kaže, nikada se ne zna.

Ključeve novog „pežoa 208“ Kljajiću je uručio izvršni direktor marketinga i komercijale „Lutrije Republike Srpske“ Danko Matić.

- Ova nagrada je treća po redu ove vrste ove godine. U trećoj seriji instant srećke „sedmica“ ostalo je da se dodijeli još tri vozila „pežo 208“ i jedno vozilo „Volkswagen T-Cross“. Pored ovoga i dalje organizujemo instant srećke koje su poznate u asortimanu „Lutrije“ - rekao je Matić.

Kako je istakao, instant srećka simbol postala je veoma popularna među igračima, zato što je svaka dobitna. Matić je dodao da će do kraja godine ogranizovati osam vanrednih kola lota i četiri vanredna kola binga u saradnji sa državnom lutrijom Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana